Post by bighoetubephu on Mar 14, 2022 8:53:02 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Game: Classic Music Song ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Game: Classic Music Song IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több érmét kódol ▞▞▞
▞▞▞ Piano Game: Classic Music Song 2022 version ▞▞▞
A játék rendben van, de szeretnénk egy gyors zenét. De a játék nagyjából rendben van.
A játék szép és érdekes. Amit várok , az volt a legjobb játék . ez egy nagyon jó játék. Tudod, miért csak négy csillagot adtam, mert nem minden tökéletes. A játék dalai hűvösek és pihentetőek.
3 probléma, 1. A dalok kissé hangosan szólnak, 2. Ha nem sikerül, továbbra is nézhetsz hirdetéseket, amelyek kiküszöbölik a kockázati tényezőt, 3. A legbosszantóbb az, amikor a játék nem észlel egy hangot, amit eltaláltam, ami kudarcot okoz , ami egy kicsit előfordul
Piano Game: Classic Music Song Glazba qspx
_Szép ez a játék, de zenét akarok benne köszi🙏_
Aztán szeretnék újra játszani, de a dal egyre könnyebb
Ez a játék gyönyörű és félelmetes... De azért adunk 4 csillagot, mert a dal nem túl gyakori... Mármint a 'Faded' dalra gondolok, ami nagyon népszerű... Egyébként én ❤️ ezt a játékot; olyan jó grafika, játékmenet és irányítás... Annyira király!!!😘😘
Ez a játék jó, de tudod, hogy csak 4 csillaggal értékelem, mert a játék befejezése után hirdetése van, ezért kérem, tegye ezt a játékot igazán jóvá, ha 4 csillagnál nagyobb csillagot kap🙂
Ez egy nagyszerű játék, de még mindig drágakövekkel kell búcsúznia
Igazából nagyon szeretem ezt a játékot! Valahova helyezte a figyelmemet, mert mindig ugrál, és ráébredtem, hogy gyorsabban tudok menni, mint a szokásos.
Sok dolog van ebben a játékban, amit nem szeretek. 1. Ez a varázscsempék ellopása. 2. A gyémántokat MINDEN MÁS DALON kell használnia. 3. A dalok túl egyszerűek! Az első próbálkozásomra 2 dalra 5 csillagot kaptam! 4. Nincsenek dalszövegek. Szeretem a dalos játékokat szöveggel. Ismerek néhány dalt, és valójában szövegük is van. 5. A DALOKAT ALATT ISMEREM!!! Néhányat ismerek, de a legtöbb csak véletlen!!A játék nagyon nagyon unalmas, nagyon utálom, hogy törölni kell a Play Áruházból, annyira elrejtettem nagyon nagyon nagyon és nagyon normálisan a zongorajátéknak szövege kell legyen ennek nincs igazából látnom kell egy szépet szilárd játék, mert most le kell állítani, nem tanácsolom senkinek, hogy töltse le ezt a játékot, mert nagyon rossz, köszönöm a megértést
Ez egy nagyon jó játék, de néhány szint túl gyors. Kevesebb reklám és több játék van benne, és összességében szórakoztató. Előfordulhat, hogy a játékmenet során szigorú üzenetek veszíthetnek képernyőkről és alacsony díjak dalonként. Nagyon gyors dalok lehetnek. Egy csillaggal 🌟 kevesebbet adok, mert elérhetetlen szintjei vannak a napi dalokban. Ezenkívül drága nyereményei vannak. Csak kis alkalmazáson belüli vásárlások vannak benne. És összesen kevesebb vásárlás. Kezdőknek dalok lejátszása: Happy Birthday Twinkle twinkle Little Star ⭐ Edelweis
Imádom ezt a játékot, de bárcsak több dal lenne ❤
Elképesztő!!! Imádom, hogy nincs olyan sok hirdetés, mint az összes többi játékban, és te irányítod a zenét, nem csak a háttérzenét, ha véletlenszerűen nyomod a csempéket. Én is szeretem a klasszikus zenét. Köszönöm, hogy végre egy jó játékot csináltál!
Mindig is szerettem ezeket a zongorajátékokat, de a telefonom, amelybe beépített alkalmazások vannak, letiltottam, így időnként lelassítja, kivéve, ha csak megyek, a lehető legalacsonyabb, majd visszaáll a normál állapotba. Szóval 5 csillagot adok rá, mert jelenleg nincsenek problémáim. Elnézést a helyesírásomért.
Verry áruk zongora csempe és a zene tiszta hangzik nagyon szép. de azt hiszem, ha a hiba fizet a gyémánt, az túl sok. Az első rossz fizessen a gyémántnak 10 0r 15-öt, a második pedig többet, mint.számomra.de az alkalmazásokról nagyon jók...Isten áldja..
Csak 3 csillagot adok, tudod, hogy nagyon szeretem ezt a zongorajátékot, de amikor újra megpróbáltam letölteni ezt az alkalmazást, nem működött.javítsd ki, kérlek mielőbb.
Ez egy nagyon jó játék, és nagyon szeretem, de valószínűleg csak az van, hogy játék közben olyan mértékben felgyorsul, hogy már a gombot sem tudom megnyomni, így erre 4-est kell adnom. /5 lépcső.
Hú, ez megnövelte a sebességemet zongorajátékosként
2048: Drop And Merge पहेली swz
Hú, ez egy olyan nagyszerű játék, hogy soha nem hagyom abba a játékot, és a dal olyan gyönyörű
Ez a játék nagyon érdekes a timepass számára, és azt szeretném, hogy az MB kevésbé legyen 6 vagy 7 MB, az mb több ... és nincs több dallam csak a születésnapi esküvőről stb. ... de nem minden doreman chota bheem dallamokat stb. ..ez az én problémám, végre azt akarom mondani, hogy 69 pontot adtam a 100-ból... köszönöm
Ez nem engedi, hogy néhány dalt finnülj le, amikor a végén vagy
A játék nem jó, mert nincs nagyobb színpad
a hangzás borzalmas, túl sok rossz hang, a tempó szemét 0/5
피아노 게임: 클래식 음악 노래 음악 pbkp
Ez a játék nagyon fontos nekem és a legjobb barátomnak, és el fogom küldeni másoknak is, például anyukámnak 💖💖💖 ez a zongorajáték nagyon tetszik 💖💖💖
3 csillagot adtam ennek a játéknak, mert az összes dal nagyon egyszerű volt, és néhány dal üteme egyszerűen nem jött össze, ha lejátszod, nagyon unalmas lesz, mert az összes számot lejátszottad, és ez arra késztet, hogy nézzem a hozzáadásokat, ha játszani akarok. egy dal, folytasd, ha meghalok, szerintem ez a hamme nagyon unalmas, több izgalom kell hozzá
Ez egy fantasztikus alkalmazás..... Valóban le kell tölteni az alkalmazást, csodálatos aap javítja a zongoratudást, és ha fáradt, akkor játszhat ezzel az alkalmazással, hogy felfrissüljön, de itt megadtam a 4 csillagot, mert csak 1 problémám van, nem bármi más az 1 probléma az, hogy annyira kevesebb a zene, hogy egyre több és több és több zenét kell hozzáadni .......... hogy élvezetesebb legyen ezt a játékot játszani ..... Mellesleg ez egy jó alkalmazás Köszönöm
Ez a játék csodálatos. Nagyon érdekes játszani. Egyszerűen a játék rabja vagyok. Jó móka játszani vele. Telepítheted a telefonodra és játszhatsz, ígérem, szórakoztató lesz számodra....😁
Ez jó, de én 1 Hi star dungit használok
Nem ajánlom ezt a játékot, a twikle twikle little star-on játszottam, és a dallam nem volt a megfelelő dallam, és annyi kiegészítés van, csak 2 perc után késleltetem, ha rossz játékot játszottam, szóval klasszikus zongorajáték, javítsd ki a játékot, nem akarok senkit máskor megtapasztalhattam egy ilyen rossz játékot, de összességében tetszik, hogy kihívást jelentett, és hogy hány dalt tudsz játszani, de még mindig fejlesztésekre van szükséged, így tőlem mindenkinek nem ajánlom ezt a játékot, így összességében megyek hogy 2 csillagot adj ennek a játéknak⭐⭐
A játék addiktív.. Jó értelemben tho
Piano Game: Classic Music Song Μουσική nfa
Azta! A zeneszám hangzása a legjobb, de nem annyira, mint a 3. mágikus csempe. Javítani kell
Ez olyan, mint a szó szoros értelmében a legrosszabb játék, amit valaha játszottam, a dalok nagyon unalmasak, és a csempék egyszerűen lefagynak, azt tanácsolom, ne játssz ezzel a játékkal
Ezek a játékok nagyszerűek, de a válasz a lapkákon nem nagy
ez az alkalmazás jó, de a hang rossz
Tetszik ,minden tetszik bene csak ajánlani tudom