Post by bighoetubephu on Mar 14, 2022 8:40:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מפתחות תקלות בצ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
זה לא עבד! זה פשוט חסם אותי. דיברתי עם החברים שלי לרגע, כשזה הבזיק הביתה! כוכב אחד!
קודם כל, יש תוספת גדולה בחלק העליון של המסך. שנית זה פיגוע וקשה לעשות משהו אפילו בתפריט הראשי. יש כמו 4 מצבי משחק, אני לא ממליץ על זה לאף אחד! 🤢🤢🤢😕👎
נתתי לזה ארבע מתוך חמישה כי אתה חייב להשיג מפות משלך אבל נתתי לה כמה כמו כמה כוכבים כי אתה יכול למצוא את החברים שלך ולשחק איתם אז בגלל זה אני אוהב את זה
במשחק הזה יש כמה בעיות בפיגור של sfkin תחת, חברים יכולים להיות טיפשים, המונים יכולים להיות קשה מדי לפגיעה בהם, הצבת בלוק לא יעבוד !!!!!!! מפחיד המשחק הזה הוא זבל וצריך לעדכן את המשחק המכוער עכשיוwww!!!!!!!!😲😡😠👺😡😡😡😡😡😡
פעם הייתה אלטרנטיבה הגונה למיינקראפט ואני אוהב איך זה מספק הרבה שרתים בחינם למי שאולי לא יכול להרשות זאת לעצמו. לאחרונה זה לא מוריד אבל מה שעושה אותי עצוב. כבר קניתי את מיינקראפט ורק רציתי לנסות את האפליקציה הזו שוב כי לפני שהיה לי את הכסף הייתי משחק בה.
זה משחק מהנה אני אוהב איך אתה יכול לשלוח הודעות טקסט אבל הייתי צריך לבנות כל כך הרבה בתים כי אנשים ממשיכים לפוצץ את הבתים שלי אז אני ובן דוד שלי בנינו את הבית שלנו מתחת לאדמה אולי להגיע למקום שבו האדם צריך לבקש לבנות על הדבר הבניין שלך עַל
אני מאוד מתרשם מהגרפיקה והבקרות של המשחק Planet Craft 3D...זה ברכה עבור בונה כמוני.
אני אוהב את המשחק אבל הוא דורש עבודה. 1 זה יהיה נחמד אם תוכל להתאים אישית את הדמות שלך. 2המשחק מוציא אותך החוצה הרבה שצריך לתקן.3 הלוואי שהיה קל יותר לכרות דברים מסוימים. תודה שיצרת את המשחק הנפלא הזה, אני מקווה שהוא ימשיך להשתפר.
גרפיקה נחמדה, אבל תקלה מדי בשביל אפילו ללכת! אם אתה יכול לתקן את התקלות ואולי לגרום לעולם להיטען מהר יותר, הייתי נותן לו 5 כוכבים. תודה!
המשחק הזה די נהדר, דומה מאוד למיינקראפט. אני מסכים עם כולם..... יותר מדי הוספות!!!!!
המשחק הזה ממש כיף אבל למרבה הצער הוא מאוד מפגר אלא אם יש לך חיבור אינטרנט חזק ולפעמים המשחק יתקלקל. למרות שיש כמה באגים שצריך לתקן, אם אתה לא מצליח להשיג מיינקראפט אני חושב שהמשחק הזה הוא התחליף הטוב ביותר עבורו.
נתתי לו 3 בגלל העובדה שכשאעלה למשחק זה יוציא אותי מהמשחק ויאמר שאין לי חיבור לאינטרנט אבל האינטרנט שלי מושלם אז אתה יכול בבקשה לתקן את זה🙏😡🥺
לאחרונה כתבתי ביקורת על המשחק הזה, זו אפליקציה מדהימה, זה רק שלפעמים היא מוחקת את החשבון שלך אבל אחרת היא מדהימה. המלצתי על המשחק הזה אם אתה אוהב 10+ כי זה כיף. יש לי בעיה אחת איך עוצרים את הפיגור אין לי מחשב אז אני צריך עזרה בזה. תודה על המשחק הזה אני מדרג אותו ב-5 כוכבים, אני פשוט לא רוצה שהוא יפגר. כן, זה עזר לשנות את הביקורת שלי, אני משחק כרגע ב-chromebook, לא במחשב.
אני משחק במשחק הזה 3 שנים אבל אני מחכה לעדכון החדש שלו של תושבי הכפר ועולם מסודר
היא טלוויזיה
אוהב את המשחק הזה כל כך אבל עדיף יהיה אם תוכל להפסיק לקבל כל כך הרבה מודעות
Planet Craft: Mine Block Craft Приключенски lhu
לפי דעתי אני חושב שזה ישב קודם זה היה ממש מגניב כי הייתי כמו לבנות דברים והייתה לי חווה וכאלה אבל עכשיו אני די חתולים כדי להשתעמם כי כמו שאתה ממיין לבד
כי אתה לא יכול לראות כלום כשאתה הולך לממלכה אחרת בבקשה תקן את זה ואני אתן לזה 5 כוכבים גם את העובדה שאני אוהב PvP אבל אתה צריך גם להפוך את החנות למעט פחות יקרה כמו ench down to 200 coins and פערים 50 לא מנסה להיות דוש או משהו סתם לזרוק רעיונות אבל אני אוהב את המשחק גם תקן את הצ'אט שלך במשחק בבקשה, להרבה אנשים נשבעים ושלהם הרבה פדופילים במשחק זה בעצם עצוב אבל תודה שקראת את זה אם תעשה זאת . אוהב אתכם תהיו בטוחים. נ.ב. בול
משחק נהדר אבל האם תוכל להוסיף מיטות? תודה גם אני כרה ולמפלצת ורודה היה כתוב "משחק עדכון" על כל זה ולא יכולתי להרוג אותו אז רק תהיתי מה זה
אני לא אוהב את זה כי זה יהיה כיף אבל אתה יכול לשחק רק אם יש לך טלפון או אייפד אבל אני בכרום אז אם אתה יכול לתקן את המשחק הזה אני אתן לו חמישה כוכבים
אני יודעת אח מסיגים כסף
ממש טוב אני אוהב איך זה מרובה משתתפים, יש כמה באגים שהם צריכים לעבוד עליהם כמו בלוקים שלא נשברים לגמרי ונלחמים באזור השלום
משחק נורא החוויה הכי גרועה בעולם rr גלישי משעמם לא יכול לבנות אין לי מה לבנות אני שונא את זה נורא קקי קקה משחק רע אל תנסה את זה הקקי הנוראי שלו משחק קאקה אדון המשחק הזה כל כך גרוע!!! אני לא אוהב את המשחק אתה לא יכול לבנות שום דבר לא ללחוץ אני רוצה להיות מסוגל לבנות וללחוץ על דברים!!!!!! תודה!!!
אני תמיד ממליץ על אפליקציית משחקי הז'אנר של Planet Craft לייצור בלוק, כי התכונות שלה מדהימות ויש יותר מ-300 ערכות נושא😍😍😍
המשחק נהדר, אני מאוד אוהב את התכונות החדשות שנוספו ב-4.14. עם זאת, יש לי הצעה לתכונה חדשה, והיא מכרות. אני חושב שזה יהיה שימושי גם להובלת פריט וגם להובלת שחקנים. גם מימד תחתון וקצה יהיה די מגניב.
אני מדרג את זה כוכב אחד כי זה סופר פיגור. אני משחק בהישרדות במצב לא מקוון לשחקן יחיד. זמן ההטלה של הזאבים וכו' הוא סופר מהיר ומספרם גדל תוך שניות, בנוסף יורד גשם כל הזמן מה שהופך את המשחק שלי ליותר פיגור. אין אפשרויות הפעלה/כיבוי של גשם. אני משחק במשחק הזה שנים אבל עדיין למפתחים לא אכפת מזה. אני חושב שהם נוטשים את המשחק הזה ואת השני. הם מעדכנים רק לשימוש בשפה ודברים חסרי תועלת אחרים (עבורי). בשביל זה אני מסיר את זה.
המשחק הזה נפלא לעזאזל! אנחנו יכולים לשרוד עם חברים! אנחנו יכולים לבנות גם בתים וכלובים! אני כל כך אוהב את המשחק הזה! תודה רבה לך אם אתה קורא את זה!!!~הישאר בטוח!~
Hello Playlads, LLC ! דפדפתי בביקורות כדי לראות אם אני אוהב את המשחק הזה מצאתי הרבה ביקורות של דירוג כוכבים 1 או 2 שרצו שאראה את המשחק הזה בעצמי. ראשית, נכנסתי למשחק וזה הפריע לי יצא אז ניסיתי שוב וזה פשוט ריק את המסך. סוף סוף הצלחתי להתחיל עם המשחק ורציתי ליצור שרת משלי אבל מה שפתאום רציתי לעשות זה טלפורטים אותי למשחק אחר ולעכב אותי. עצבני. אני מאוד מצטער אבל זה לא ממני!
לקח לי איזו יום בהוריד את זה במשחק הזה 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
כיפי מאוד
עבדתי כל כך קשה כדי להשיג כל כך הרבה מטבעות ובסיס מדהים, בום אני שוכח את המעבר שלי לחשבון הפלנטה שלי אז אני עושה אחד חדש... כל ההתקדמות שלי נעלמה... כל כך ניסיתי להחזיר אותו ...שום דבר לא עבד!
טוב מאוד אבל זה נהיה קצת משעמם אחרי ששיחקת בו
Planet Craft: Mine Block Craft Avontuur uoox
זה מהמושששש אני מתה עליוווו
משחק מאוד מעניין בדיוק כמו מיינקראפט אני שונא את העובדה שאם הם הורגים את המשחק שלי אני מאבד את המשאבים היקרים שלי כמו שחבר שלי טלפורט לי והרג אותי אחרי שלקח לי חודשים למצוא סוף סוף יהלומים וסוף סוף מצאתי אותו אבל איבדתי אותו בבקשה לגרום לזה להיות שהם לא יאספו את המשאבים היקרים שלך לאחר שנהרגו פעם אחת, אבל זה משחק מעניין. אני אוהב את העדכון האחרון הוא 👍👌 ומאוד מעניין אבל מאז שעדכנתי התחילו להופיע באגים בבקשה תקנו את זה.
המטומטמים בלאט בני ז *** ה אנשים הרסו את הבנדי שבניתי מושקה לא ממליץ למההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
תמיד יקרוס עבורי
זה משחק גרוע מאוד. אל תגיד שאתה מקורי, כי זו גרסה חינמית של Minecraft. גם המכניקה פשוט נוראית. ועוגת הדלעת במשחק ממש הועתקה והודבקה לכאן. בן דודי הקטן חשב שהמשחק הזה טוב, אבל הוא לא.
באמת משחק מדהים אי פעם. תודה למפתח שיצר את המשחק הזה. הבלוקים מדהימים והגרפיקה שם פשוט פנטסטית.
פעם אהב את המשחק הזה, אבל עכשיו שונא אותו. כל כך הרבה שחקנים רעילים, כל כך הרבה אנשים שמטרידים מינית שחקניות, כל כך הרבה האקרים, כל כך הרבה באגים. על הבסיס שלי פשט האקר ששלח אליי טלפורטציה והרג אותי, בכל פעם שפגעתי בו הוא אמר שאני לא יכול לפגוע בחברים. אפילו לא הכרתי את הבחור. ראיתי אותו גם בזמן השרצים הורג אנשים מבלי להיכנס למצב לחימה. שמו הוא Leader KINGWOLF Clan Wolftakers. אני לא יכול להקליד יותר, אבל אתה מבין את הרעיון.
MORTAL KOMBAT: A Fighting Game Akcija ppjf
הייתי נותן לך אפס כוכבים אם הייתי יכול כי זה הדבר הכי מטופש בעולם שיש אזור בטוח שבו אתה לא בטוח למה שלא תתקן את זה או תקראי לזה אזור לא בטוח כמו בכל מקום אחר.
וואי בנד שלי
אבל איך משיגים כסף?
זהו משחק אוהב ומאתגר...אני חושב שזה משחק היצירה הטוב ביותר בחנות Play.